Veelgestelde vragen

Mediakanaal

Wat is de relatie tussen Thrive en Straight-Line Leadership Int.?

Straight-Line Leadership Int. is een organisatie die lidmaatschappen biedt met een hoge exclusiviteit. De missie van de organisatie is echter om het gedachtegoed van Straight-Line Leadership te verspreiden over Europa. Hierbij is niemand buitengesloten, dus is Thrive als mediakanaal gecreëerd om deze verspreiding mogelijk te maken. Klik hier om naar de website van Straight-Line Leadership Int. te gaan.

Wat is de frequentie van nieuwe artikelen?

Iedere dinsdag en donderdag. Wekelijks creëert de redactie van Thrive in samenwerking met ervaringsdeskundigen uit de ondernemerswereld twee uitzonderlijk waardevolle artikelen.

Wie zijn de auteurs/contributeurs?

Het leeuwendeel van de content is gecreëerd door het team van Straight-Line Leadership Int. in samenwerking met Dusan Djukich en aangesloten leden. Daarnaast biedt Thrive een platform voor ervaringsdeskundigen en experts uit de ondernemerswereld om hun bijdrage te leveren aan een krachtige samenleving. De vaste contributeurs vind je hier.

Wat onderscheidt Thrive van andere mediakanalen?

Thrive is gecreëerd als verlengstuk van Straight-Line Leadership Int., met de missie om het gedachtegoed te verspreiden. De meeste media zijn opgericht met een winstoogmerk en zijn dus gefocussed op aantal clicks, aandacht en winst. De content op Thrive is, in tegenstelling tot de meeste media, niet gericht op zoveel mogelijk aandacht, maar op het daadwerkelijk impact maken. De content op Thrive creëert de mogelijkheid om te groeien als mens en als leider.

Waarom zit er af en toe Engelstalige content tussen?

Zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn prachtige tools voor communicatie. Vaak kunnen teksten goed vertaald worden. Soms doet het enorme afbreuk aan de inhoud. Om die reden verschijnt een gedeelte van de Thrive-content in de originele taal van de auteur.

Voor wie is Thrive?

Thrive is er voor zakelijk leiders met ambitie. Voor hen die keer op keer zichzelf opnieuw hebben uitgevonden, nieuwe niveaus van succes hebben bereikt en dit blijven doen. Thrive is er voor de onuitputbare, gedreven ondernemers, ceo’s en zakelijk leiders met grote verantwoordelijkheid die bereid zijn te doen wat nodig is om het meest uit het leven te halen, en van waarde te zijn voor de wereld om hen heen.

Is Thrive een internationaal kanaal?

Thrive neemt een standpunt in voor een krachtig Europa. We werken aan de toekomst met respect voor de diverse culturen en geschiedenis. De internationale noot is te zien in de content. In de toekomst breidt Thrive uit naar andere Europese landen en publiceren we in hun eigen talen dezelfde én unieke bijzonder waardevolle content.

Waarom ligt de focus van Thrive op Europa?

Nederland en België zijn twee van de meest welvarende en succesvolle landen binnen Europa. Leiders nemen verantwoordelijkheid en doen wat nodig is om zichzelf en een groep mensen van A naar B te bewegen. Europa is ons thuis en is tegelijk momenteel aan het aftakelen. Kijkend naar de rijke geschiedenis, de diverse culturen, en de onvoorstelbare prestaties is het voortzetten van de leiderschapspositie in de wereld simpelweg eervol en respectvol.

Baanmogelijkheden of schrijven voor Thrive?

Thrive werkt uiterst selectief met nieuwe contributeurs. Dit gebeurt enkel wanneer iemand op de radar verschijnt en vanuit Thrive benadert wordt, niet andersom. Blijf groeien als mens, blijf schrijven met een scherp randje en wie weet zijn we in de toekomst een match.

Kosten?

Voor nu is een Thrive-lidmaatschap kostenloos. Op de lange termijn zal een symbolische bijdrage gevraagd worden voor een lidmaatschap. Voornamelijk omdat wat je gratis krijgt als minder waardevol wordt beschouwd dan iets waarvoor je hebt betaald. Het is zonde om tools te hebben en ze niet te gebruiken. Neem de verantwoordelijkheid om de tools toe te passen.

Hoe maak ik een Thrive-account aan?

Een Thrive-account aanmaken is eenvoudig en kosteloos. Klik hier.

Kan ik Thrive-artikelen delen?

Ja. Je kunt Thrive-artikelen delen met iedereen.

Is er een Thrive-app?

Nee. Thrive heeft geen app. Het platform is zo ontworpen dat de webversie bijzonder geschikt is voor gebruik op zowel desktop, mobiel en tablet.

Wie is Dusan Djukich?

Dusan Djukich is de grondlegger van Straight-Line Leadership. Hij leeft volgens de uitspraak: “Thrive now. Regret nothing later.” Meer weten? Ga naar de biografiepagina van Dusan Djukich.

Mag ik mijn account delen met anderen?

Het meest respectvolle dat je voor je omgeving kunt doen, is zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aanmoedigen. Een account aanmaken is kostenloos. Spreekt Thrive volgens jou richting mensen in je omgeving? Nodig ze uit om een account aan te maken. En wanneer ze zelf een account aanmaken, is de website volledig voor hun als ondernemer gepersonaliseerd.

Zijn er ook Thrive evenementen?

Ja. Thrive organiseert zowel online als offline evenementen. Deze hebben als doel om het Straight-Line Leadership gedachtegoed te verspreiden onder zakelijke leiders die er naar grote waarschijnlijkheid effectief mee aan de slag gaan. Thrive evenementen zijn enkel op uitnodiging.

Ik heb een tip voor de redactie, hoe kan ik het best contact opnemen?

Succesverhalen en tips over opvallende ondernemers en leiders in je omgeving zijn altijd welkom. Tip ons via redactie@thrive.eu.

 

Shop

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Een tot vier werkdagen. Bestellingen worden tijdens reguliere kantooruren verzendklaar gemaakt en dezelfde dag meegegeven aan de postbezorger.

Kan ik een bestelling retourneren?

Ja. Je kunt een bestelling retourneren, mits het product in originele staat wordt teruggestuurd. Gebruik hiervoor het retourportaal, welke te vinden is in de de ‘order bezorgd’ mail.

Wat is de bedenktermijn?

Veertien dagen. Ieder product gekocht via Thrive komt met een bedenktermijn van veertien dagen. Wil je het retourneren? Gebruik hiervoor het retourportaal, welke te vinden is in de de ‘order bezorgd’ mail.

Kan ik de producten ook offline kopen?

Nee. Dat is momenteel niet mogelijk.

Mijn product is beschadigd, wat nu?

Beschadigd tijdens transport? Wat vervelend. Dat nemen wij uiteraard voor onze rekening. Gebruik hiervoor het retourportaal, welke te vinden is in de de ‘order bezorgd’ mail, om je product te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Ja. Als je bestelling in de originele staat teruggezonden wordt, kun je aangeven dat je graag een terugbetaling ontvangt. Gebruik hiervoor het retourportaal, welke te vinden is in de de ‘order bezorgd’ mail.

Worden bestelling ook naar België verzonden?

Ja. Zeker en vast. Er zijn geen extra verzendkosten, echter kan een internationale verzending enige dagen vertraging oplopen ten opzichte van de reguliere levertijd.

Is er een Engelstalige versie van het boek Straight-Line Leadership?

Ja. De Nederlandse versie van Straight-Line Leadership is een vertaling vanuit het Engels. De Engelstalige versie van het boek is het origineel. De originele versie van het fysieke boek is echter momenteel uitverkocht.

Bestaat er een Straight-Line Leadership audioboek?

Ja en nee. Op Thrive staan de eerste vijf hoofdstukken als audioboek, te beluisteren door iedereen met een Thrive-account. Het volledige audioboek komt in de nabije toekomst uit via de bekende audioboekkanalen.