Veelgestelde vragen

Mediakanaal

Wat is de relatie tussen Thrive en Straight-Line Leadership?

Straight-Line Leadership Int. is een organisatie die lidmaatschappen biedt met een hoge exclusiviteit. De missie van de organisatie is echter om het gedachtegoed van Straight-Line Leadership te verspreiden over Europa. Hierbij is niemand buitengesloten, dus is Thrive als mediakanaal gecreëerd om deze verspreiding mogelijk te maken.

Frequentie van artikelen

Iedere dinsdag en donderdag. Wekelijks creëert de redactie van Thrive in samenwerking met ervaringsdeskundigen uit de ondernemerswereld twee uitzonderlijk waardevolle artikelen.

Wie zijn de auteurs/contributeurs?

Het leeuwendeel van de content is gecreëerd door het team van Straight-Line Leadership Int. in samenwerking met Dusan Djukich en verscheidene aangehaakte leden. Daarnaast biedt Thrive een platform voor ervaringsdeskundigen en experts uit de ondernemerswereld om hun bijdrage te leveren aan een krachtige samenleving. De vaste contributeurs vind je hier.

Wat onderscheidt Thrive van andere mediakanalen?

Thrive is gecreëerd als verlengstuk van Straight-Line Leadership, met de missie om het gedachtegoed te verspreiden. De meeste media zijn opgericht met een winstoogmerk en zijn dus gefocussed op aandacht en winst. De content op Thrive is in tegenstelling tot de meeste media dus niet gericht op zoveel mogelijk aandacht, maar op daadwerkelijk een impact maken. De content op Thrive creëert de mogelijkheid om te groeien als mens, als leider.

Waarom zit er af en toe Engelstalige content tussen?

Zowel de Nederlandse taal als de Engelse zijn prachtige tools voor communicatie. Vaak kunnen teksten goed vertaald worden, en soms doet het enorme afbreuk aan de inhoud. Om die reden verschijnt een gedeelte van de Thrive content in de originele taal van de auteur.

Is Thrive een internationaal kanaal?

Thrive neemt een standpunt in voor een krachtig Europa. Werkend aan de toekomst, met respect voor de diverse cultuur en geschiedenis. De internationale noot is te zien in de content. In de toekomst gaat Thrive één voor één naar andere Europese landen en in hun eigen talen dezelfde én unieke bijzonder waardevolle content publiceren.

Voor wie is Thrive?

Thrive is er voor zakelijk leiders met ambitie. Voor hen die keer op keer zichzelf opnieuw hebben uitgevonden, nieuwe niveaus van succes hebben bereikt en dit blijven doen. Thrive is er voor de onuitputbare, gedreven ondernemers, ceo’s en zakelijk leiders met grote verantwoordelijkheid die bereid zijn te doen wat nodig is om het meest uit het leven te halen, door van waarde te zijn voor de wereld om hen heen.

Waarom ligt de focus van Thrive op Europa?

Nederland en België zijn twee van de meest welvarende en succesvolle landen binnen Europa. Leiders nemen verantwoordelijkheid en doen wat nodig is om zichzelf en een groep mensen van A naar B te bewegen. Europa is ons thuis en is aan het aftakelen. Kijkend naar de rijke geschiedenis, de diverse culturen, en de onvoorstelbare prestaties is het voortzetten van de leiderschapspositie in de wereld simpelweg eervol en respectvol.

Baanmogelijkheden / Schrijven voor Thrive?

Thrive werkt uiterst selectief met ‘nieuwe’ contributeurs. Dit gebeurt enkel wanneer iemand op de radar verschijnt en vanuit Thrive benadert wordt, niet andersom. Blijf groeien als mens, blijf schrijven met een scherp randje en wie weet zijn we in de toekomst een match.

Kosten?

Voor nu is een Thrive lidmaatschap kostenloos. Op de lange termijn zal een symbolische bijdrage gevraagd worden voor een lidmaatschap. Voornamelijk omdat iets dat je gratis krijgt als minder waardevol wordt beschouwd dan iets waarvoor je hebt betaald. Het is zonde om tools te hebben en ze niet te gebruiken. Neem de verantwoordelijkheid om de tools toe te passen, je aandacht en tijd is meer waard dan geld.

Hoe maak ik een Thrive-account aan?

Een Thrive-account aanmaken is heel eenvoudig. Klik hier.

Kan ik Thrive artikelen delen?

Ja. Je kunt Thrive artikelen delen met iedereen.

Is er een Thrive app?

Nee. Thrive heeft geen app. Het platform is zo ontworpen dat de webversie bijzonder geschikt is voor zowel desktop-, als mobiel- en tabletgebruik.

Wie is Dusan Djukich?

Dusan Djukich is de grondlegger van Straight-Line Leadership. Hij leeft volgens de uitspraak “Thrive now. Regret nothing later.” Meer weten? Ga naar de biografiepagina van Dusan Djukich.

Mag ik mijn account delen met anderen?

Het meest respectvolle dat je kunt voor je omgeving is zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aanmoedigen. Een account aanmaken is kostenloos. Spreekt Thrive volgens jou richting mensen in je omgeving? Nodig ze uit om een account aan te maken.

Zijn er ook Thrive evenementen?

Ja. Thrive organiseert zowel online als offline evenementen om het Straight-Line Leadership gedachtegoed te verspreiden onder zakelijke leiders die er naar grote waarschijnlijkheid effectief mee aan de slag gaan. Thrive evenementen zijn enkel op uitnodiging.

Ik heb een tip voor de redactie, hoe kan ik het best contact opnemen?

Succesverhalen door het implementeren van de tools aangeboden op Thrive, en tips over opvallende mensen in je omgeving zijn altijd welkom. Tip ons via redactie@thrive.eu

Shop

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

2-4 dagen. Bestellingen worden tijdens reguliere kantooruren verzendklaar gemaakt en dezelfde dag meegegeven aan de postbezorger.

Kan ik een bestelling retourneren?

Ja. Je kunt een bestelling retourneren, mits het product in originele staat wordt teruggestuurd. Gebruik het retourformulier, klik hier.

Wat is de bekenktermijn?

14 dagen. Ieder product gekocht via Thrive komt met een bedenktermijn van 14 dagen. Wil je het retourneren? Gebruik het retourformulier, klik hier.

Kan ik de producten ook offline kopen?

Nee. Dit kan momenteel niet.

Mijn product is beschadigd, wat nu?

Beschadigd tijdens transport? Wat vervelend. Dat nemen wij uiteraard voor onze rekening. Gebruik het retourformulier om uw product te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Ja. Als uw bestelling in de originele staat teruggezonden wordt kunt u op het retourformulier aangeven dat u graag een terugbetaling ontvangt.

Worden bestelling ook naar België verzonden?

Ja. Zeker en vast. Er zijn geen extra verzendkosten, echter kan een internationale verzending enige dagen vertraging oplopen ten opzichte van de reguliere levertijd.

Is er een Engelstalige versie van het boek Straight-Line Leadership?

Ja. De Nederlandse versie van Straight-Line Leadership is een vertaling. De Engelstalige versie van het boek is het origineel. De Engelstalige versie van het fysieke boek is echter momenteel uitverkocht.

Bestaat er een Straight-Line Leadership audioboek?

Ja en nee. Op Thrive.eu staan de eerste vijf hoofdstukken als audioboek, te beluisteren door iedereen met een Thrive account. Het volledige audioboek komt in de nabije toekomst uit via de bekende audioboek-kanalen.