Kwaliteit van leven
5 min

Straight-Line Leadership Zomerfeest 2019

Video Publicatiedatum: 06 augustus 2019

Vrijdag 14 juni luidden we in het gezelschap van een selecte groep leiders de zomer in. Glazen werden geheven, nieuwe verbintenissen werden gevormd en al bestaande versterkt. Leden kregen tijdens het Zomerfeest de ruimte om op ontspannen wijze te spreken met de ondernemers waarmee ze hun bedrijf en hun leven vooruit bewegen. Ook paralympisch kampioen Bibian Mentel was aanwezig op deze unieke avond, waarop de documentaire over haar leven en leiderschap in première ging.

Ondernemen is vol overgave voor je doel gaan. Het vergt teamwork, constante training en zodra een target behaald is, staat de volgende klaar. Ondernemen is topsport. Hier stonden we gezamenlijk bij stil tijdens het Zomerfeest. Het thema werd eerder op de dag geïntroduceerd door Inner Stance Group: een franchiseorganisatie die ondernemers assisteert bij het bouwen van een krachtig lichaam en hiermee een krachtig leven. Topsporters als Bibian weten als geen ander hoe belangrijk het is om fit te zijn en te blijven. Een vitaal lichaam is immers de fundering van een krachtig leven.

Het hoogtepunt van de avond kwam tijdens de lancering van de documentaire. Vlak na onze eerste ontmoeting met Bibian besloten we vanuit Straight-Line Leadership Int. om te investeren in een project dat haar verhaal op een waardige manier verspreidt. We startten in 2017 een reeks korte documentaires over succesvolle en inspirerende leiders. Deze reeks sloten we 14 juni af met het uitzonderlijke verhaal van Bibian Mentel: een vrouw die weigert te leven volgens andermans regels, wetten en verwachtingen. Ze creëert haar eigen weg en bij iedere tegenslag groeit haar vermogen om terug te veren. Na het tonen van de documentaire was het respect uit de zaal duidelijk waarneembaar. Bibian is het ultieme voorbeeld van iemand die aanwezig is in het leven en iedere dag benadert alsof het de laatste is. We namen deze boodschap mee en genoten in ontspannen sfeer van de rest van de avond.

Tekst: Caya FormanBeeld: Cameraden Media