Thrive is een exclusief platform. Wil je na dit artikel meer lezen? Maak dan een account aan.

Audioboek Straight-Line Leadership

Het audioboek Straight-Line Leadership is Dusan Djukich’ langverwachte introductie in de wereld van de Straight-Line methodieken. In dit audioboek onthult hij exact wat nodig is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven.

Het audioboek

De inhoud is direct toepasbaar voor iedereen die een verschil wil maken in zijn eigen leven en dat van anderen. Je ontvangt middels dit audioboek krachtige tools die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagingen op te lossen en nieuwe resultaten te creëren. Daarnaast word je bedreven in het ondersteunen van anderen bij het oplossen van hun uitdagingen. Dit is de snelste en effectiefste manier om je doelen te behalen en de mensen in je omgeving te helpen hetzelfde te doen.

Om je doelstellingen te bereiken, is het niet noodzakelijk om het boek in chronologische volgorde te lezen. De hoofdstukken zijn afzonderlijk toepasbaar. Ieder hoofdstuk (dat bestaat uit een ‘distinctie’) is gericht op het veranderen en verbeteren van een bepaald aspect van je leven en je organisatie. Je hebt de mogelijkheid om op ieder moment te kiezen wat van toepassing is.

Straight-Line Leadership bewijst waarom Djukich wordt gezien als de ultieme ‘performance catalyst’ in business.

De eerste vijf hoofdstukken

Bovenstaand vind je de eerste vijf hoofdstukken als audioboek. Om de stof werkelijk goed tot je te kunnen nemen is het van belang dat je gefocust bent. Luister deze eerste hoofdstukken met je volledige aandacht. Het toepassen van deze basis van Straight-Line Leadership geeft je de mogelijkheid om je zakelijke resultaten als ook je persoonlijke leven radicaal naar het volgende niveau te tillen.

Hardcopy

Liever het boek hardcopy lezen? Bekijk het boek van in onze shop.