Onze missie
Zakelijk leiders*
ondersteunen bij het
creƫren van effectieve,
krachtige en meer
betekenisvolle levens.
*Ondernemers, ceo's en directeurs

Thrive is de omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers. Het platform stelt zakelijk leiders in staat om met snelheid en kracht vooruit te bewegen.

De artikelen en podcasts van Thrive nodigen uit tot eerlijke reflectie en bovenal het ondernemen van actie. Thrive is op een missie om zakelijk leiders in staat te stellen iedere dag zonder terughoudendheid tegemoet te komen, zodat ze steeds opnieuw het volgende niveau kunnen bereiken. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

In 2019 ontstond Thrive en de website op Thrive.eu uit de toenemende vraag naar een eerlijke conversatie over ondernemerschap, leiderschap en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Het mediamerk is onderdeel van Straight-Line Leadership International: een organisatie die zich inzet om krachtig leiderschap te ontketenen in Europa.

De naam is afkomstig van het gezegde: ‘Thrive now. Regret nothing later’, een statement dat aansluit bij gedreven mensen. Zij weten dat er niets erger is dan op je sterfbed liggen en terugkijken op een leven dat ze anders hadden willen leven. Een leven is of een voorbeeld, of een waarschuwing. Degene die hier controle over heeft ben jij, en het moment is nu.