Mandy van der Put

Mandy van der Put is de oprichter en ceo van Straight-Line Leadership International.
Ze is de dragende kracht achter het grote verhaal van het bedrijf: de missie om leiderschap te ontketenen in Europa. Om dat te realiseren, focust ze juist op de kleine verhalen: de gesprekken van mens tot mens. Mandy is bijzonder bekwaam in het managen van conversaties, de omgang met taal en het communiceren van visie.
“Gelijkheid is een illusie. Geen regering kan het je geven. Het moet gecreëerd worden door het individu.” Mandy van der Put
  • Communicatie
  • Teams aansturen
  • Overkoepelende visie
  • Ondernemerschap

Thrive is de omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers. Het platform stelt zakelijk leiders in staat om met snelheid en kracht vooruit te bewegen.

De artikelen, video’s en podcasts van Thrive nodigen uit tot eerlijke reflectie en bovenal het ondernemen van actie. Thrive is op een missie om zakelijk leiders in staat te stellen iedere dag zonder terughoudendheid tegemoet te komen, zodat ze steeds opnieuw het volgende niveau kunnen bereiken. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

In 2019 ontstond Thrive en de website Thrive.eu uit de toenemende vraag naar een eerlijke conversatie over ondernemerschap, leiderschap en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Het mediamerk is onderdeel van Straight-Line Leadership International: een organisatie die zich inzet om krachtig leiderschap te ontketenen in Europa. (Klik hier om naar de website te gaan)

De naam is afkomstig van het gezegde: ‘Thrive now. Regret nothing later.’ Wat een statement is dat aansluit bij gedreven mensen. Er is niets erger dan op je sterfbed liggen en terugkijken op een leven dat je anders had willen leven. Een leven is of een voorbeeld, of een waarschuwing. Degene die hier controle over heeft ben jij, en het moment is nu.

De omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers.

Tools om te leven met snelheid en kracht.

Krachtig ondernemerschap heeft je gebracht tot waar je nu bent. Leiderschap gaat je brengen tot waar je nooit had gedacht te staan.

Word lid