Kristof Cuppens

Wat kun je nu doen om je leven te transformeren?
Welke tool kun je inzetten om ieder resultaat te behalen?
Kristof Cuppens geeft op brutaal eerlijke wijze een antwoord op deze vragen. Als Straight-Line coach komt Kristof tot de kern van uitdagingen en is hij in staat direct handvaten aan te reiken. Zijn bijdrage aan Thrive neemt de vorm aan van concrete, werkbare tools die direct kunnen worden geïmplementeerd.
“​Succes is het logische gevolg van het doen van de benodigde acties.” Kristof Cuppens
  • Effectiviteit
  • Radicale eerlijkheid
  • Concrete tools
  • Charisma

Thrive is de omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers. Het platform stelt zakelijk leiders in staat om met snelheid en kracht vooruit te bewegen.

De artikelen, video’s en podcasts van Thrive nodigen uit tot eerlijke reflectie en bovenal het ondernemen van actie. Thrive is op een missie om zakelijk leiders in staat te stellen iedere dag zonder terughoudendheid tegemoet te komen, zodat ze steeds opnieuw het volgende niveau kunnen bereiken. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

In 2019 ontstond Thrive en de website Thrive.eu uit de toenemende vraag naar een eerlijke conversatie over ondernemerschap, leiderschap en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Het mediamerk is onderdeel van Straight-Line Leadership International: een organisatie die zich inzet om krachtig leiderschap te ontketenen in Europa. (Klik hier om naar de website te gaan)

De naam is afkomstig van het gezegde: ‘Thrive now. Regret nothing later.’ Wat een statement is dat aansluit bij gedreven mensen. Er is niets erger dan op je sterfbed liggen en terugkijken op een leven dat je anders had willen leven. Een leven is of een voorbeeld, of een waarschuwing. Degene die hier controle over heeft ben jij, en het moment is nu.

De omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers.

Tools om te leven met snelheid en kracht.

Krachtig ondernemerschap heeft je gebracht tot waar je nu bent. Leiderschap gaat je brengen tot waar je nooit had gedacht te staan.

Word lid