Dusan Djukich

Dusan richtte in 1986 Straight-Line Leadership USA op. De businesscoach uit San Francisco is de grondlegger van de Straight-Line methodologie. In 2011 schreef hij de langverwachte introductie in zijn methodieken: het boek Straight-Line Leadership. Thrive deelt artikelen die Dusan in kraakheldere taal schrijft voor zijn zakelijke cliënten en leerlingen. Deze artikelen zijn gericht op transformatie en zakelijk leiderschap.
“Thrive now. Regret nothing later.” Dusan Djukich
  • Leiderschap
  • Extreme effectiviteit
  • Brutale eerlijkheid
  • Resultaat

Thrive is de omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers. Het platform stelt zakelijk leiders in staat om met snelheid en kracht vooruit te bewegen.

De artikelen, video’s en podcasts van Thrive nodigen uit tot eerlijke reflectie en bovenal het ondernemen van actie. Thrive is op een missie om zakelijk leiders in staat te stellen iedere dag zonder terughoudendheid tegemoet te komen, zodat ze steeds opnieuw het volgende niveau kunnen bereiken. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

In 2019 ontstond Thrive en de website Thrive.eu uit de toenemende vraag naar een eerlijke conversatie over ondernemerschap, leiderschap en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Het mediamerk is onderdeel van Straight-Line Leadership International: een organisatie die zich inzet om krachtig leiderschap te ontketenen in Europa. (Klik hier om naar de website te gaan)

De naam is afkomstig van het gezegde: ‘Thrive now. Regret nothing later.’ Wat een statement is dat aansluit bij gedreven mensen. Er is niets erger dan op je sterfbed liggen en terugkijken op een leven dat je anders had willen leven. Een leven is of een voorbeeld, of een waarschuwing. Degene die hier controle over heeft ben jij, en het moment is nu.

De omgeving voor bijzonder gedreven ondernemers.

Tools om te leven met snelheid en kracht.

Krachtig ondernemerschap heeft je gebracht tot waar je nu bent. Leiderschap gaat je brengen tot waar je nooit had gedacht te staan.

Word lid